GÄSTFÖRESTÄLLNING

Skrönor i länet

Ingen har allt, men alla har en berättelse.
AV Örebro Teater
1 september, kl 19.00

Välkommen till en berättarkväll med skåde­spelare från Örebro Teater, där du som publik bjuds in att dela dina egna skrönor, livsbetraktelser eller historier.

Ingen har allt men alla har en berättelse.

Det var en gång en kväll då jag berättade om min morfar Allan och det stora hembrännarbråket i Borrby på Österlen. Det fick en från publiken att tänka på en berättelse som hon hade varit med om under kriget på Balkan och den berättelsen fick i sin tur en man att minnas sin allra första charterresa till Split i Kroatien. Det var skratt och gråt, högt och lågt. Det var en kväll jag skulle kunna berätta en berättelse om.

Skrönorna på Örebro Teaters trappa är en succé. Konceptet är enkelt. Vi samlas på en plats alla kan ta sig till. I skymningen när vinden mojnar. Vi tänder marschaller och virar in oss i filtar. Någon har med sig varm choklad. En annan lite vin och ost. Sedan delar vi berättelser med varandra. Föreställningen gör vi tillsammans.

Jag, Katarina Krogh, Hanna Lekander och Malin Berg kommer med varsin berättelse till er och hoppas innerligt att ni vill dela era berättelser med oss.

Och viktigast av allt! Skrönor i länet är gratis!

Varmt välkomna
Hans-Christian Thulin

Biljetter: Fri entré – först till kvarn (ingen förbokning).
Fika finns att köpa.

FÖRESTÄLLNINGSBILDER

SPELTID ca 1 timme
SPELPLATS Kungsteatern
PRISER

Fri entré

FÖRESTÄLLNINGAR

1 september, kl 19.00