Linnéa Larsen

Skådespelare

Född: 2006
Sågs första gången i: Vem dödade Johnny – 2022

Även Linnéa är en av skådespelarna som debuterar i årets sommarspel Peter Pan, men hon har varit aktiv inom Kulturskolan i flera år.

På frågan hur det kom sig att hon började med teater skrattar Linnéa och säger: “För att jag tyckte det verkade kul, OCH för att det gick en snygg kille i gruppen”. En anledningen som nog fler kan relatera till även om de inte alltid vågar erkänna det, och som fått människor att följa oväntade vägar i livet. I Linnéas fall ledde dock vägen fram till någonting bra, och oavsett hur det gick mellan henne och “den snygga killen”, så fastnade Linnéa för teatern. Under åren har hon och hennes teatergrupp medverkat i flera små produktioner som visats för släkt och vänner, samt deltagit i Ung Teater-festivalen 2022 där de spelade Vem dödade Johnny?

I vår uppsättning av Peter Pan spelar Linnéa en av krigarna i Tigerliljas krigarstam, och när man frågar henne vad det bästa med att vara barn är svarar hon så här:
”Det bästa med att vara barn enligt mig är att man har hela livet framför sig, och att man har så många saker att se fram emot och testa.”

Medverkat i:

LYSET:
2022 – Peter Pan 

UNGTEATER:
2022 – Vem dödade Johnny?