Medlem

Som medlem kan du välja på vilket sätt och hur mycket du vill vara aktiv i verksamheten, eller om du nöjer dig med att vara publik.

Du har 20% rabatt på alla Lysets föreställningar, såväl egna uppsättningar som gästspel.

Ett par gånger per år får du ett utskick per post med information om aktuella föreställningar samt inbjudan till årsmöte och medlemsmöte. Du kan också följa vad som händer i föreningen på Lysets facebooksida och här på hemsidan.

Barn och ungdomar i grundskoleålder, som vill börja spela teater hänvisas till Kulturskolan i Karlskoga, som vi har ett nära samarbete med.  Se www.karlskoga/kulturskolan.se, där du kan anmäla dig.

Medlemsavgift
Ordinarie: 150 kr/år
Ungdom: (tom 25 år) 75 kr/år
Familjemedlemskap: 300 kr/år (Alla i familjen måste vara folkbokförda på samma adress)

Medlemsavgiften betalas på plusgiro 37 57 82 – 0.

Ange namn, födelsedatum, adress och telefonnummer på samtliga som medlemskapet gäller. Om du betalar via internet och inte får plats med dessa uppgifter kan du skicka dem per mail till Lysets kansli, Kungsteatern@lyset.se eller ringa, 0736563415.

LYSET & KULTURSKOLAN

I Lysets uppdrag ingår att producera egen teater samt att köpa in och arrangera professionella gästspel.

Som medlem i Teaterföreningen Lyset kan man engagera sig ideellt inom många olika spännande och kreativa verksamheter. För vuxna är amatörteaterverksamheten öppen utan krav på tidigare skådespelarerfarenhet. Vi har också en studiecirkel för dig som är nybörjare, som du kan anmäla dig till hos Studiefrämjandet i Södra Närke.

I så gott som alla Lysets egna produktioner brukar såväl erfarna, som mindre erfarna aktörer mötas på scenen. I Lyset kan man också bidra med sitt ideella engagemang, genom att jobba med scenteknik, ljus och ljud, scenbygge, publikarbete, med café, biljettförsäljning och marknadsföring, kostymarbete med sömnad, smink och mask, styrelsearbete och mycket mer.

Lyset har ett nära samarbete med Karlskoga Kulturskola som bidrar med amatörstöd i producent, regi, skådespeleri, marknadsföring, kostym, rekvisita och scenografi.

Samarbetet mellan Kulturskolan och Lyset gör att vi kan ha generationsöverskridande teaterprojekt, där Lysets vuxna skådespelare möter barn och ungdomar som på Kulturskolan ägnar sig åt teater, dans, sång och/eller musik.

Kontakt

Biljetter

.

Biljetter till våra arrangemang och till våra gästspel köper du på Turistbyrån i Karlskoga eller en timma innan föreställning vid respektive spelplats – Du kan även få information på Lysets telefon: 073-937 52 48
Karlskoga Turistbyrå: Kungsvägen 34, tel 0586-216100

.

Hitta

.