Föreställning

Auschwitz är alltid nu

Lördag 15 sep kl. 19
Söndag 16 sep kl. 19 
Kungsteatern, Karlskoga

Ung Teater Karlskoga är en självständig förening i Ung Teaterscen, men de är också hemmahörande i Lyset och teaterelever på Kulturskolan i Karlskoga.

”Premiären på Raoul Wallenberg dagen 27/8 i Nya Folkets Hus, mottogs med stående ovationer”

Sebastian Duvéngs fotografier från Auschwitz visas i samband med föreställningarna. Gruppen har skrivit manus, koreograferat och regisserat föreställningen själva.

”Auschwitz är alltid nu” spelas av Ung Teater Karlskoga. Föreställningen är ett resultat av en resa till Auschwitz som gruppen gjorde i juni. ”Med en konstnärlig upplevelse kan man beröra, där fakta inte alltid når fram. Syftet med föreställningen är att motverka intolerans, rasism och antisemitism och sprida kunskap om Förintelsen”.

Läs mer på ungteaterkga.se, där du också kan boka biljetter till föreställningen. Fribiljetter finns på Kungsteatern en halvtimme innan föreställning.

Längd: 35 min
Biljettpris:Fri entré – Frivilligt utträde
Arrangörer: Ung Teater Karlskoga/Lyset, Kungsteatern/Karlskoga kommun/ Ung Peng/Regionförbundet.

Hjärtligt välkomna!

Ung Teater Karlskoga

affisch_web2 Ensemblen_web

Sebastian auschwitz_02 auschwitz_01

Läs mer och se trailer på
ungteaterkga.se

”Premiären mottogs med stående ovationer”

Kontakt

Biljetter

.

Biljetter till våra arrangemang och till våra gästspel köper du på Turistbyrån i Karlskoga eller en timma innan föreställning vid respektive spelplats – Du kan även få information på Lysets telefon: 073-937 52 48
Karlskoga Turistbyrå: Kungsvägen 34, tel 0586-216100

.

Hitta

.